nemi betegség

Üdvözlöm! Kérdésem az lenne, hogy 2013. októbere óta, áll fenn egy viszketéses problémám, illetve az illatom is változott kellemetlen, kb 2 hónapja. Nem is az hogy savanyúbb, hanem bűzt érzek. Az eredmény alapján, csináltak méhnyakrákszűrést, p2-es eredményem lett, gyulladást irtak a papirra.Illetve laborvizsgálat. Nincs kórokozó, azt mondta az orvos. Ez állt a lapon: Gomba nincs (SOOR) -negativ Trichomoniasis nincs-negativ Gonoccocus nincs-negativ Aztmondta az orvos, hogy gyulladásom van, valószínű az óvszertől, a méhszájamnál, de méhszájsebet nem állaptott meg, és emiatt viszketek, de én nem nyugodtam meg, mert nem tudom elhinni, hogy emiatt viszketne a hüvelyem bejáratánál, mindkét oldalt. Ön szerint menjek el további szűrésre, és ha igen, akkor milyenre? Chlamydiát érdemes lenne megnézetni, vagy a három negativ eredmény alapján felsleges? Tehetetlen vagyok! Mit tehetnék h normális illatom legyen, és ne viszkessek? Hüvelykúpok nem segítettek, acns kúp, florangyn, klion-d, canesten combi sem. Köszönöm válaszát! Anna

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

A leírt tünetek gyulladásra utalnak.Ez a Chlamydiára jellemző.

Antibiotikum kezelés szájon át javasolt, mely a Chlamydia kezelésére alkalmas.

Kérdés: 2015. február 20., 22:54; Megválaszolva: 2015. február 22., 18:45
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Elég-e a koronavírus elleni...
3 éve hőemelkedés
Sputnyik oltási reakció
Covid oltás
Astra zeneca oltás