Kisajak-problémák

Tisztelt doktor úr! A bal kisajkam évek óta meg van duzzadva, de nem volt problémám vele. Mióta a barátommal szexuális életet élek (hetente egyszer) , szinte minden alkalommal probléma van vele. Pár perc után főleg a kisajkaim elkezdenek fájni, majd kidörzsölődni és megduzzadni, de a szeméremtest más részei is érzékennyé válnak. És a bal kisajkam sötét színű, barnás... A fájdalom több napig eltart aztán, és sokáig irritáció gyötör (nagyon viszket) . Mi lehet vele? nem tudok nemi betegségről, még soha nem voltam nőgyógyásznál. A választ előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza asszimmetrikus kisajkak témában

Kedves Kérdező! A nem egyforma kisajkak gyakoriak, önmagukban nem jelentenek hibát, vagy panaszokat. De Önnél valószínűleg valamilyen fertőzés is belejátszik a panaszaiba valószínűleg gomba, ezért érdemes megmutatni magár nőgyógyásznak. Felnőtt nővé válva ezt úgyis rendszeresen meg kell tennie a jövőben. Legyen a szexuális élete zavartalan. Ebben is a szakma fogja mindig segíteni.

Kérdés: 2015. február 02., 18:17; Megválaszolva: 2015. február 02., 18:53
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Védőoltás Meningococus
Karantén, Immunrendszer, ovikezdés
Veszettség fertőzés
Acute HIV?
CMV fertőzés hatása...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Terhességem 21.hetében (tavaly június) egy TORCH teszt aktív CMV fertőzést igazolt. CMV IgG/CLIA (Liaison):112,0 U/ml...