aggódás, 2. 0

Jó napot tisztelt Doktornő! Megint egy hiv fertőzéssel kapcsolatos kérdést szeretnék feltenni! Január 6-án volt egy védekezés nélküli kapcsolatom egy prostituáltal.Nagyon megijedtem és elvégeztettem kombinált hiv teszteket! /OEK+Sz.lászló/1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 17, 22, 27, 42 héten mind negatív lett! Viszont az összes akut hiv-re jellemző tünetet tapasztaltam már! Van egy égési seb a karomon ami felülfertőződött és nyirokér gyulladás lett a felkaromba, illetve megdagadtak a nyirokcsomók, ma már a lágyéki csomóm is megduzzadt! A következő lenne a kérdésem KIZÁRHATÓ a hiv fertőzés? vagy csináltassak újabb tesztet/kEt/? Mi az ön véleménye?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza HIV fertőzés témában

Kedves Kérdező!

Ha 16 db HIV teszt negatív lett, és azóta nem volt hasonló magas kockázatú sexualis eseménye, azt hiszem, el lehet hinni az eredményt.

Az égési seb elfertőződésének velejárója lehet az elfertőződés, ennek természetes következménye a nyirokér és nyirokcsomó gyulladás. Ez még önmagában nem nem jelent HIV fertőzést.

Üdv: dr. Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2014. december 05., 12:00; Megválaszolva: 2014. december 06., 21:35
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Tényleg csak Covid, vagy valami...
Védőoltás Meningococus
Karantén, Immunrendszer, ovikezdés
Covid teszt oltás előtt
Covid vakcina