HPV fertőzés és oltás, hüvelyöblítés kérdés

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Nekem olyan problémám van hogy a barátomtól elkaptam egy HPV okozta szemölcsöt (ő is talált magán a nemi szervén és így elment orvoshoz igaz már fél éve észre vette de nem mert orvoshoz menni és most ment el) amit nőgyógyász állapított meg és csinált jó pénzért egy tesztet is nekem aminek jövő hét kedden lesz eredménye és azt mondta le kell szedni a szemölcsöt és az oltást fel kell vennem. Az az igazság hogy elolvastam milyen mellékhatásai lehetnek az oltásnak meg hogy külföldön nem egy ember meghalt tőle és én nem szeretném ezt az oltást. http://nebancs.hu/hpv-mehnyakrak/igazsag-a-gardasilrol.html Kérdésem az lenne hogy egyrészt ha már megkaptam a vírust mi értelme van az oltásnak? EZ nem megelőző? másrészt úgy tudom ez az immunrendszer gyengesége miatt is lehet most elkezdtem szedni vitaminokat meg grapefruit magcseppet is iszom mert úgy hallottam ez vírusölő és immunerősítő és segíthet a HPV okozta fertőzés leküzdésében is. Hogyan tudom a vírust kiírtani a szervezetemből? Gyógyszert nem lehet erre felírni? Most ha az orvos eltávolítja nekem ezt a szemölcsöt és erősítem az immunrendszerem szedem folyamatosan a vitaminokat meg a grapefruit magcseppet mindenképp kell ez az oltás? Ha nem veszem fel milyen következménye lehet? Tavaly télen voltam rákszűrésen akkor nem volt semmi baj.. Mi tévő legyek? Nagyon nem szeretném ezt az oltást de azt sem szeretném hogy méhnyakrákom alakuljon ki? Úgy olvastam hogy ez magától is eltávozik a szervezetből ha erős az immunrendszer és leküzdi a fertőzést. Jövő hét kedden kell visszamennem az orvoshoz addig kell döntenem.. Olyat is olvastam hogy grapefruit magcseppet vízzel hígítva hüvelyöblítést is lehet csinálni és az is segít ebben a dologban. Ez tényleg így van? Várom mihamarabbi válaszukat. Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a HPV témában

A nemi szerven lévő szemölcsöt és a méhnyakrákot más HPV típusok okozzák. A méhnyakrák elleni oltást a méhnyakrák megelőzésére fejlesztették ki, de védhet a condylomák ellen is, ezért condyloma esetén nem kötelező a HPV elleni oltás. Erős immunrendszer legyőzheti a vírust, ezért ennek erősítését javaslom, pl. Isoprinosine tablettával.

Kérdés: 2014. április 17., 23:41; Megválaszolva: 2014. április 22., 21:15
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Ajánlott-e számomra a covid elleni...
COVID: Íz- és szaglásvesztés...
Treponema teszt