Szifilisz visszatérő, vagy meglehet szabadulni tőle?

Tiszetllt Dr.nő! Volt egy intim kis mütétem a makkom alatti féket és a makk papuláit égettettem le lézeresen, kaptam egy érzéstelenitő injekciót jobb oldalra a makk alatt, 1-2 nap elteltével piros holyag kezdett növekedni eléggé fájdalmas volt azt gondoltam az injekcio helye igy reagál, a mütő orvosom 2 hét multán kontrollált és szépen gogyullt a mütét azonban a sebre sürgőssen eltanácsollt szifilisz gyanujával nemi beteg bőr gyógyászatra, várom a vérvétellt ez a seb azota fekélyes lett és már nem fáj már negyedik hete lesz lassan rajtam, míg nem kapom meg a labori eredményeket szeretném tudni hogy teljesen kiírtható a szervezetből ez a parazita vagy csak részlegesen és néha majd visszatérő tüneteket mutat? Ahogy kinéz már szinte biztos vagyok benne hogy szifilisz sajnos,,,

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a szifilisz gyanú témában

A szifilisz teljesen gyógyítható fertőzés.

Kérdés: 2014. március 31., 17:42; Megválaszolva: 2014. április 06., 20:55
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Ajánlott-e számomra a covid elleni...
COVID: Íz- és szaglásvesztés...
Treponema teszt