Chlamydia trachomatis

Tisztelt Doktor Úr/Nő 1 hónapja voltam teszten, amelyen Chlamydia trachomatis állapítottak meg. Kezelésére kaptunk DOXYCYCLIN AL 100 mg gyógyszert amelyet 10 napig kellett szedni napi kétszer. Tünetek nincsenek előtte sem voltak. Újabb teszt nem készült, orvosi megerősítésre. Valóban 100%-os biztossággal elmulasztja ez a gyógyszer ezt a betegséget? Nem szeretnék később meglepetést! (A betegség diagnosztizálása óta természetesen nem volt szexuális kapcsolatunk párommal) Segítségét előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza Chlamydia témában

Tisztelt Kérdező!

100%-ot innen a távolból, interneten keresztül nem tudok garantálni, de a chlamydia trachomatis fertőzés kezelésének egyik gyógyszere a doxycyclin, amelyet Önök is kaptak kezelőorvosuktól. További kontroll érdekében kérem, hogy nála jelentkezzenek.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2013. június 19., 15:29; Megválaszolva: 2013. június 20., 10:06
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
STD lelet értelmezése/kérdések
Tényleg csak Covid, vagy valami...
Védőoltás Meningococus
Karantén, Immunrendszer, ovikezdés
Covid teszt oltás előtt