Ureaplasma urealyticum fertőzés két éve nem múlik

Tisztelt Doktor úr / Doktornő! Mostanra több, mint két éve van ureaplasma urealyticum fertőzésem. Azóta kisebb szünetekkel folyamatos kezelés alatt állok, különböző antibiotikumok, hüvelytabletták, hüvelykúpok, hüvelyflóra helyreállító egyéb gyógyszerek, homeopátiás kezelések és mind hiába, a fertőzés nem múlik el... Tünetként az olykor gyengébb, máskor erősebb folyás jelentkezik. Már nagyon kétségbe vagyok esve, hogy soha nem fog elmúlni, belefáradtam... Egyszerűen már nem tudok mire gondolni, meg lehet egyáltalán szabadulni ettől a fertőzéstől? Van erre bármilyen hatásos módszer?

Dr. Herman Tünde válasza ureaplazma fertőzés témában

Kedves Kérdező!

Keressen fel minél hamarabb STD fertőzésekre specializálódott nőgyógyászt, hogy tenyésztést és antibiotikum érzékenységi vizsgálatot is végezve tudjon segíteni.

Dr. Herman Tünde
Dr. Herman Tünde Szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2012. november 17., 22:36; Megválaszolva: 2012. november 20., 13:48
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Ureaplasma urealyticum fehér folyás...
Tisztelt Doktor Úr/NŐ! Lányomnak, 2011.augusztusa óta visszatérő fehér túrós folyása van, mely viszketéssel és a vizeléskor való csípéssel...
ueraplasma
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Alhasi fájdalomra, csípő, zavaros vizeletre mikrobiológiai vizsgálat során Ueraplasma-t diagnosztizáltak nálam. Amennyiben...
Ureaplazma
Panaszaim kb 2 eve kezdődtek, mikor osszekerültem jelenlegi párommal.Fehöres szinű folyásra panaszkodtam, törletvétel után megállapitották, hogy...
COVID-on átesett, majd 3x oltott beteg...
Entrococcus facelis fetőzés?