Gonorrhea utóhatása lehet?

5 éve Afrikában védekezés nélkül voltam egy hölggyel és hát a helyi orvos gonorrheát állapított meg. Kaptam két adag penicilin injekciót, amitől elmúltak a tünetek. Hazaérkezve megint kiújultak és ekkor kenetből Clamydiát diagnosztizáltak. Egy tablettával ezt is sikerült legyőzni. Manapság azt érzem, hogy romlik a hallásom és kb 2 havonta begyullad valamelyik izületem (amit diclofenac megszüntet) .HIV, Hepat. negatív lett. Lehet, hogy maradt bennem valami a Gonorrhea baktériumból? Szifilisz lehet? Azt olvastam, hogy az 30 évig is lappanghat és okozhat süketséget. Amit szifiliszre leírtak tüneteket, egyáltalán nem tapasztaltam magamon.Bp-n hol tudnának ezzel kapcsolatban kivizsgálni ill. kikezelni?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza nemi betegségek témában

Tisztelt Kérdező!

Tünetei hátterében nem valószínű, hogy nemi betegség áll, de bármelyik területileg illetékes bőr- és nemibeteg szakrendelésen vagy a bőrklinika STD szakrendelésén lehetőség van szifilisz teszt elvégzésére.

Kérdés: 2012. augusztus 14., 15:09; Megválaszolva: 2012. augusztus 16., 13:06
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Nemi betegség
Engem most az a kérdés foglalkoztat, hogy ha majd egy lánnyal ott leszek és szájjal (nyelvel) örömet szeretnék neki szerezni (a nemi szervénél) ...
mi lehet ez?
tisztelt doktor ur /no ojan kerdesem van hogy lefekutem egy prostitualtal de viszont ovszerel vedekeztem.ra egy bapra elkezdet viszketni a peniszem egy hetre...
Toxoplasma vizsgálati eredmények
Érdemes-e oltatnom
Koronavírus elleni oltás