elisa teszt

udv. szeretném tudi hogy az elisa teszt mennyire biztos...az elso eredmény sajnos positiv de rogton végeztek egy gyors tesztet is ami negativ lett. ez már jò jel azt mondták, nagyon félek...volt egy esestem március kozepén nem védekeztem..azota nem volt semmi..most az elisa teszteket más is befolyásolhatja hogy positivitást jeleznek? azt mondták nagyon pici százalékban...mit jelent? tuneteim nincsenek csak most egy hete hasmenésem lett, lehet a stress is okozhata ezt...ezek a gyors tesztek menyire megbizhatoak? az országos epidolágia kozpontban gyál ùt kezeltek...koszonom a választ.....keseredet

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Földi Ildikó válasza HIV teszt témában

Kedves Kérdező! Nem írja pontosan, milyen tesztre gondol, de szerintem HIV tesztet végeztek. A kérdés arra vonatkozó részét nem értem, hogy az országos epidemiológiai központban kezelték (mivel? ) vagy ott végezték a tesztet? A HIV fertőzés kimutatása mindig több vizsgálati módszer eredményén alapul, ezért javaslom, ismételten keresse fel a tesztet végző intézményt. További információt kaphat: Anonym AIDS Tanácsadó Szolgálat (Budapest XI. ker., Karolina út 35/b., [email protected]) telefonszámán - (06-1) 466 92 83

Kérdés: 2012. augusztus 06., 10:44; Megválaszolva: 2012. augusztus 06., 16:19
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Lehet poszt-COVID?
Nemi herpesz
Elég-e a koronavírus elleni...
3 éve hőemelkedés
Sputnyik oltási reakció