Halánték ütés

Jo napot kivanok! A tegnep este fejfajassal jott haza a 15 eves fiam.Hanyingerre panaszkodott es a beszed is nehezen ment.Kiderult, hogy halantekutest kapott edzesen raestek.Elvittem a surgossegire, mert olvastam az interneten, hogy ezzek serules jelei.Ott azt mondtak, hogy minden rendben, megneztek a reflexeit, vernyomast mertek.Gyulladascsokkentot es hanyinger elleni tablettet irtak fel, 5 darabott.Sajnos a fejfajas nem szunik, es en nem tudom mit tegyek. A surgossegin azt mondtak, hogy semmi baja sincs, megis fej a feje, nem tudom mit tegyek? szeretnek tanacsot kerni...Koszonom elore: Era

Dr. Bogdán Aurél válasza koponyatrauma témában

Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Fejsérülést követően a fejfájás 3-4 napig el szokott tartani. Ha hányás, kettős látás, beszédzavar, aluszékonyság nincs, akkor nagy valószínűséggel nincs komolyabb baj. Ha a fejfájás, szédülés 4-5 nap alatt nem szűnik, állapota nem javul, akkor menjenek vissza kontrollra.

Kérdés: 2011. március 22., 12:06 ;Megválaszolva: 2011. március 23., 23:22
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
Halánték fájdalom nyeléskor
2 hete kezdődött a halánték fájdalmam bal oldalon, minden nyelésnél belefájdul a halántékom is. A kérdésem, hogy mi lehet az oka?...
Auras migrén 2
Kedves Doktornő! Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszát! Azért írok újra, mert kicsit megijedtem. Milyen vizsgalokat lehet elvégezni még...
Auras migrén
Kedves Doktornő! Pár hónapja jelentek meg először a szemem előtt ezek a furcsa fények, egyik oldalt, tartott kb fél órát, amikor már nagyon...
Fejfájás és szédülés
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Tavaly augusztusban egyik nap arra ébredtem, hogy szédülök és fáj a fejem. Mindkét tünet folyamatosan fennállt és...
Fejfájás oka