Migrénes fejfájás utáni rossz közérzet, fáradtság, szédülés

Kedves Éva! A tegnapi napon erős migrénes fejfájásra ébredtem, ami egész nap tartott. Nagyon erős lüktető fájdalmat éreztem, szédültem és hányingerem volt. Olyan fáradtnak és levertnek éreztem magam, hogy csak feküdni tudtam egész nap. 1, 5 Flector por enyhítette a tüneteket, de egész nap csak aldutam volna. A mai napon még mindig nagyon fáradtnak és levertnek érzem magam, rossz a közérzetem és nagyon enyhén még mindig szédülök. Ez lehet még a migrén utáni tünet? Kb. másfél évvel ezelőtt volt egy hasonló szüdülésem, ami 2-3 napig tartott, orvosi kivizsgálásáon is voltam, de semmmi rendelenességet nem találtak. Fül-orr gégészet, nyaki gerinc rtg, neurológia, kardiológia. Minden negatív. Lehet ez is migrén tünete? Nagyon köszönöm a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza migrén témában

tisztelt érdeklődő!

igen, a panaszok tipikusak migrénre, de ezt a diagnózist azért csakis személyes vizsgálat után állíthatja fel neurológus. Ha megismétlődik, érdemes újra visszamenni a neurológushoz.

Panaszmentességet kívánok!

Kérdés: 2016. január 18., 12:04; Megválaszolva: 2016. január 18., 22:06
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
Sűrűsödtek a kínzó migréneim
Üdv! 17 éves vagyok (2 hét és 18) 10 éve vannak migréneim erős fejfájással aurás látás kíséretével, hányingerrel ami kezelés nélkül...
Szikralátás
Tisztelt Doktornő, 13 éves fiamnak kb egy évvel ezelőtt volt szikralátás után fejfájása, ami gyógyszer hatására elmúlt. Jelenleg sűrűbben...
Megváltozott migrén
Tisztelt Doktornő/úr! 30 éves vagyok, az elmúlt években évente 1-2 migrénem volt, most viszont a héten 2 is volt, de kicsit megváltozott-most nincs...
Migrén nélkül boldogan, lehet?
Tisztelt Dr. Úr/Nő! Kb. 5 éve kínoz migrén, havonta 4-5 alkalommal.Kisvárdába voltam kivizygáláson, ct, labor, ahol javasolták, szedjek...
MR lelet értelmezése
Tisztelt Doktor úr/nő! Szeretném a segítségét kérni az MR leletem értelmezésében. Koponya MR: INTRACEREBALIS ORGANIKUS KÓROS ELTÉRÉS...