bal agyfélteke zsibbadás

Tiszteletem! Szeretném megtudni, mi hamarabb hogy mi okozza, mitől jön a nagy fájdalmak, zsibbadás, égés, szédülést követő dolgok, a bal agyféktelemben. Erős zsibbadást érezni, valamikor égést és mintha nagy súlyú kalapáccsal vernék a fejemet.Engem már annyira aggaszt és megijeszt a zsibbadás, szédülés, ha lehajolok három D-be látom a padlót, ami jön felfelé. 2-3.hónapja kezdődött, de akkor még különösebben nem figyeltem fel rá, de most hogy gyakoribb és erősebbek a fájdalmak, szédülést is eredményez, főleg mikor lehajolok. Elfogok menni mindenképp egy kivizsgálásra, de addig szeretném tudni, mire számítsak. Kérem adja meg a megfelelő választ.

Dr. Kerekes Éva válasza fejfájás témában

Tisztelt Érdeklődő!

van ilyen típusú fejfájás, ilyenkor a vizsgálatok során kizárják az egyéb fejfájással járó betegséget, és javasolnak gyógyszereket, melyek enyhítik a szenvedést.

Az ilyen típusú fejfájás mögött, bármennyire kellemetlen, általában nincs rosszindulatú vagy súlyos betegség.

Tartós panaszmentességet kívánok!

Kérdés: 2016. január 16., 09:43; Megválaszolva: 2016. január 16., 22:22
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
Fejfájás és szédülés
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Tavaly augusztusban egyik nap arra ébredtem, hogy szédülök és fáj a fejem. Mindkét tünet folyamatosan fennállt és...
Fejfájás oka
Fej nyomás érzés,koncentráció...
Állandó fejfájás, mit tegyek?
MR lelet értelmezés