Fejfájás, levertség, szédülés okai

Üdvözlöm.2 éve küszködök a panaszaimmal. Még az első alkalomra is tisztán emlékszem.Egy április napon egy erős fejfájás jött rám ami elég nehezen múlt el, egészen estig tartott. Másnapra egy émelygős szédüléses érzés maradt vissza.Konkrétan nem húz a fejem sehova. A fejem sűrűn szokott fájni és azóta sokkal ingerlékenyebb is vagyok.Edzés(most kezdtem el óvatosan) közben ha magas a pulzusszám akkor még erősebb a fejfájás és úgymond nehéz a fejem. A hétköznapokban a napi 10 órás munka mellett sem egyszerű. A munka közben még elvagyok de ahogy hazaérek egyszerűen olyan álmosság és fáradtság jön rám hogy ezt a munka nem mindig indokolja meg.Rengeteg vizsgálaton voltam mind mind jó volt.Koponya MR, nyaki röntgen, hasi ultrahang, vérvételek, EKG, volt orrsövény műtét.Egyedül még terheléses Ekg-n nem voltam az alapok közül.Igazából senki nem tudott semmit mondani. A vége mindig az volt, hogy neurológia, de főleg pszichológiai okok lehetnek.Én ezt azért nem tartom reálisnak mivel teljes mértékben fizikai problémát érzek.Gondolkoztam hogy elmegyek Dr K Phez anno ő írt nekem Divascant a fejfájásra.Sokat nem segített de jónak tartják a szakmában.Sajnos nem tudom milyen irányban is induljak meg mivel sok helyen voltam de a probléma megmaradt és senki nem tudott segíteni.Köszönöm előre is a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza fejfájás témában

Tisztelt Kérdező!

A kivizsgálások során amennyiben organikus (szervi) eltérés nem igazolódik, úgy a pszichés ok feltételezése jön szóba, a lelki eredetű tünetképzés (szomatizáció) .Gondolom olyan "egyszerű" okot, mint magas vérnyomás, vérszegénység, pajzsmirigy betegség vagy kevésbé egyszerű okot. mint agyi érmalformáció már a vizsgálatokkal kizártak.Ismételt neurológiai vizsgálat természetesen javasolható, pl. az Ön által említett kollégánál. Megjegyezném, hogy a szervezetünk terhelhetősége nem határtalan, egyénenként is különböző lehet, 10 óra munka után akár el is lehet fáradni.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2015. szeptember 07., 20:07; Megválaszolva: 2015. szeptember 10., 19:02
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
Fej nyomás érzés,koncentráció...
Állandó fejfájás, mit tegyek?
MR lelet értelmezés
Fejfájás
Tisztelt Doktor Úr! Napok óta fáj a fejem hátul jobb oldalon. Középtájt. Egyfajta nyomást érzek. A vérnyomásom magas, szedek rá gyógyszert...