Folytonos, kibírhatatlan fejfájás

Tisztelt Doktor Úr /Nő! Az elmúlt hónapokban egyre többet vagyok rosszul.Ilyenkor erős migrénes fejfájás gyötör homlok tájékon, néha egy kissé fel is púposodik ott ahol fáj és ilyenkor nyomásérzékeny is. Ráadásul egy ideje egyre feledékenyebb és ingerültebb is vagyok. Szedtem Magne B6-ot de nem vált be. Mit tehetnék a kínzó rosszullétek ellen? Előre is köszönöm szépen a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza fejfájás témában

Kedves Kérdező!

A fejfájás és migrén az Ön által szedett orális antikoncipiens gyakori ideggyógyászati mellékhatásai között szerepel. Az ingerültség, feledékenység bármely életkorban stresszességre utalhat.Erős fájdalom esetén fájdalomcsillapító bevétele szükséges. Jó lenne tudni, hogy gyógyszerre megszűnik e a panasza? A Magne B6 sajnos nem alkalmas erre, fájdalomcsillapításra nem jó. Rendszeres, napi fejfájás, rosszullét esetén mindenképpen orvoshoz kell fordulni a lehetséges okok részletes kivizsgálása céljából, ezért háziorvosától kérjen beutalót neurológiai szakvizsgálatra.

Minden jót kívánok.Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2015. február 03., 13:21; Megválaszolva: 2015. február 05., 18:10
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
MR lelet értelmezés
Fejfájás
Állandó fejfájás
Mi lehet a baj?