szervi probléma

Tisztelt Doktornő! Szeptember òta Angliában élek. Nehezen indùl be sokat stresszelek és idegeskedek nem beszélve a honvágyòl.Kb 2 honapja gyomortáji panasszokkal voltam orvisnál. Uh vérvétel széklet negativ. Gyogyszert nem szedek néha fájdalomcsillapitot. Pint azünnepek alatt sajnis volt 2 alkalom mikor 140/ 90 lett a vérnyomásom ami gyogysyer nélkül rövid idő alatt vusszaállt. 2 alkalommal ügyeletre mentünk mert nagyon fájt s fejem is. vérvétel vérnyomásmérés enny negatìv eredménnyel. Háziorvoshoz küldtek aki azt javasolta ne méregessem folyton a vérnyomást nincs semmi bajom. Közben kb 3 napja folyamat rossz a közérzetem szédulok fáj s fejem. Vérnyomásom jò. Nyakam hátam bal vállam fáj. 3 napja elkezdetm sportolni mert azt mondták pszihés eredetu a dolog kapcsoljak ki....... Sporyolás közben azon kivul hogy elfáradok panaszom nincsen. kb 4 éve ilyen panadzokksl otthon voltam kardiologia neurologia érsebészet reumatologia hála szervi elteres sehol nem volt minden lelet negativ. Végen teperin tablettar kaptam. Előfordulhat e hogy közben még is csak már szervi bsj lehet vagy tényleg pszihes alapu a dolog. Szivinfaktust huzodhat el napkoig vagy ki lehet hordani lábon? Sajnos nem tudom itt mennyire kuldozgetik az embereket szakorvoshoz de kardiologiara mindenképpen szeretnék eljutni. Tényleg deoresszio vagy idegesség okozhat ennyire hasonlo és kétségbe ejtő tüneteket? Anyai ágròl örökölhető sziv és érrendszeri probléma? (agyyvérzés, bay pas) válaszát rlőre is köszönöm! Tisztelettel! S. Andrea

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza fájdalom témában

Kedves Kérdező!

A leírtak alapján nem gondolnám, hogy szervi megbetegedés állna panaszai hátterében. A szívinfarktus súlyosabb panaszokkal jár, mint amiket említ. Bizonyos szív- és érrendszeri megbetegedések esetén előfordul családi halmozódás. Megnyugtatásul esetleg csináltasson egy EKG-t, próbáljon rendszeresen sportolni. A jelenlegi rossz közérzete, fejfájása, amennyiben múló panaszról van szó, lehet vírusfertőzés is. Mivel panaszai változatosak, az elmúlt időszakban több vizsgálat is történt, így valóban felmerül, hogy depressziós jellegű hangulatzavar áll a háttérben.

Kérdés: 2015. január 08., 23:46; Megválaszolva: 2015. január 14., 08:52
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
MR lelet értelmezés
Fejfájás
Állandó fejfájás
Mi lehet a baj?