Fejfájás a kisagynál, bal oldalt

Tiszteletem! 7 napja éreztem először hátul bal felől a kisagynál egy lüktető (ahogy dobogott a szívem) szúró fájást, ami kb 20 30 másodperc után el is múlt. Ami érdekes hogy az előtt sosem volt ilyen gondom, és az utolsó 7 napban minden nap előjött, és egy kis idő után el is múlt. Viszont most már odáig fajult, hogy nem jön elő ez a szúró fájás, hanem amikor a nap végén kezdek elfáradni, álmos lenni, akkor nagyon tompa fájdalmat érzek szint úgy hátul bal félen a fejemen... Amit észrevettem az utóbbi 3 évben, az az hogy érzékeny lettem az időváltozásra, mert olyankor a halántékom fáj... Azt szeretném megkérdezni, hogy van e valami ötlete mi lehet ez, természetesen elmegyek kivizsgálásra ha nem javul a helyzet!

Dr. Kalóczkai Andrea válasza fejfájás témában

Kedves Kérdező!

Valószinűleg stresszes életet él, és a feszültség rátevődik a nyaki izmaira, ami a panaszokat adja. A villanásszerű erős rövid fájdalmakat, pedig a nyaki izmokat átfúró, a tarkót, és a fej hátsó területét ellátó kis idegszál összenyomása okozhatja. Amennyiben nem múlnak panaszai forduljon neurológus szakorvoshoz. Addig is izomlazitó krémekkel kezelhjeti a nyaki izmokat.

Kérdés: 2012. december 31., 01:50 ;Megválaszolva: 2013. január 08., 18:14
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
Fejfájás és szédülés
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Tavaly augusztusban egyik nap arra ébredtem, hogy szédülök és fáj a fejem. Mindkét tünet folyamatosan fennállt és...
Fejfájás oka
Fej nyomás érzés,koncentráció...
Állandó fejfájás, mit tegyek?
MR lelet értelmezés