Folyamatos fejfájást okozhat a Cipralex elhagyása?

Remélem tud válaszol, elmesélem a történetem. 21 éves voltam, amikor szorongási zavarban szenvedtem. 2 évig Cipralexet szedtem, dohányoztam napi 1 dobozt. Mivel a tüneteim megszüntek. Úgy éreztem, hogy változásra van szükségem és leakartam tenni a Cipralexet. Minden rendben ment lassan elkezdtem elhagyni. E közben volt egy csúnya arcüreggyulladásom. Kaptam rá Fromilidet. Alig bírtam levegőt venni 4 napig. Úgy gondoltam, hogy a dohányzást és a Cipralexet elhagyom a betegség után. Lassacskán le is raktam mind a kettőt. Beszedtem a Fromilidet, ezután iszonyú fejfájás kezdődött. Ritkán nagy benyilallások voltak. Nagy fájdalom volt 1-1 ilyen. Telt az idő, de a fejfájás nem változott. Jártam orvosokhoz, fejfájás szakrendelésre, a CT vizsgálat negatív volt. Végül a diagnózis az volt, hogy izom fájdalom felsugárzik. A szememmel sincs baj. Közben a pszichiáterem mondta, hogy nem a Cipralex csökkentésétől van. Az erős fejfájás kb. 2 hónapja tartott. Nem tudtam mit tegyek, ezért a Cipralexet teljesen elhagytam. Ezután a fejfájás csillapodott is. A szorongásos tüneteim nem újultak ki szerencsére. Utána már csak tompa fejfájás maradt, de ezt még most is érzem 1 év után. Meg futás utáni fejfájás, szédülés. Néha a tarkóm merev lesz, mintha a pajzsmirigyem is be lenne dagadva. Zavart vagyok néha. A koncentráció képességem és a memóriám is romlott, lecsökkent. Érzem, hogy már nem vagyok a régi. Az lenne a kérdésem, hogy ezek a tüneteket a Cipralex elhagyása okozta? Vagy valamilyen más betegségem lenne? Ha újra szedném akkor vissza állna a koncentráció képességem? Vagy valamilyen más gyógyszert próbáljak ki?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a fejfájás témában

Kedves Kérdező! Panaszai úgy függhetnek össze a Cipralex elhagyásával, hogy hiányzik Önnek a gyógyszer. A fejfájásának agyi oka a koponya CT szerint nincs. Terhelésre jelentkező fejfájás lehet vérnyomás vagy szívritmusváltozás miatt, emiatt illetve a nagyobb pajzsmirigy miatt belgyógyászati vizsgálat javasolt.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. november 03., 21:40; Megválaszolva: 2011. november 04., 09:44
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
MR lelet értelmezés
Fejfájás
Állandó fejfájás
Mi lehet a baj?