szívtáji panaszok

Üdvözlöm Doktor nő! Nehéz fizikai munkát végzek,és ma úgy érzem túlhajtottam magam.Volt egy különösen rossz mozdulatom amitől belenyilallt a fájdalom a szívembe.Ez már vagy nyolc órája volt,mégis enyhén még időnként fel fel sajgó fájdalmat érzek.Igazából ez nem annyira új keletű,évek óta előfordul hogy ha túlhajtom magam,hol enyhébb hol erősebb fájdalmat érzek.Néha egészen megijedek,mintha szívinfarktusom lenne.Időnként az is előfordul hogy bármiféle előzmény,megerőltetés nélkül csak úgy sajog,általában esténként.Szinte már félek munkába menni is.Remélem nincs nagy baj,bár kicsit pesszimista vagyok.Egyébként ez nem minden alkalommal van így,sokszor elég nehéz munkák után sincs panaszom.Még utólag annyit hozzátennék,hogy ezzel még sohasem voltam orvosnál,valahogy félek tőle hogy rosszat mondanak.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza a mellkasi fájdalom témában

Kedves Kérdező, a leírtak nem szívbetegségre utalnak elsősorban, de a szív állapotáról megnyugtató képet csak vizsgálatot követően lehet mondani. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2019. június 04., 21:15; Megválaszolva: 2019. június 10., 23:18
Kérdések és válaszok: Fájdalom
Csípőfájdalom 2 hónapja
Üdvözlöm! Lassan 2 hónapja főként éjszaka és reggel, amíg elindulok nagyon fáj a jobb oldali csípőm mögötti rész. Olykor már sírhatnékom van...
Fokozódó váll- és kézfájdalom...
Tisztelt Szakértő Orvos! Édesapám nevében szeretnék kérdést feltenni, ugyanis hónapok óta tartó, fokozódó fájdalma van, amire ezidáig nem...
Mellkasi fájdalom
Jó Napot Kívánok! Mostanába egyre sűrűbben előforduló mellkasi fájfalom,ami spontán jelentkezik bármilyen nagy erőkifejtés nélkül is és aminek...
Szív szúrás, fájdalom
Tisztelt Doktornő! Pont a járványhelyzet előtt diagnosztizálta a háziorvosom a magas vérnyomást és gyógyszert is kaptam rá és a magas pulzusomra...
Kulcscsont fájdalom érintésre
Tisztelt Doktornő! Az utóbbi időben észrevettem, hogy a szegycsontomnál és annak környékén érintésre kissé fájdalmas, illetve ha kissé...