Fájdalom a hát és a szegycsont mögötti részen

Tisztelt Doktornő! Pár napja visszatérő nyomáshoz, "gombóc érzéshez" hasonlító fájdalmat érzek a hátam közepén és a szegycsontom mögött. A nap folyamán hol erősödik, hol meg szinte nem is érzem. Lehetséges, hogy a gyomorsav okozza? Egyik alkalommal a jobb alsó ajkam beduzzadt és a nyelés is nehezen ment. Antihisztamint és szteroidot adtak rá, mert allergiás reakciónak vélték. Ez is ettől lehet? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel Hajnalka

Dr. Molnár Dóra válasza mellkasi fájdalom témában

Kedves Kérdező, valóban lehet a gyomorsav túltengés, vagy reflux is a panasz hátterében, de ez biztosan csak gasztroenterológiai vizsgálattal állapítható meg. Az alsó ajak duzzanat oka sem megállapítható, valószínűleg teljeskörű belgyógyászati vizsgálat kellene. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2019. április 26., 18:27 ;Megválaszolva: 2019. május 02., 12:18
Kérdések és válaszok: Fájdalom
Mellkasi fájdalom
Jó napot, A múlt héten vasárnap mellkasi fájdalommal ébredtem. Nem csináltam semmi megerőltetőt és nem is ütöttem meg magam semmivel. A...
Mell környéki fájdalom 2 hónapja
Üdv! 28 éves, vékony testalkatú férfi vagyok, az alábbi problémával: Kb. 2-3 hónapja folyamatos, de tényleg folyamatos tompán nyomó bal oldali...
szívtáji panaszok
Üdvözlöm Doktor nő! Nehéz fizikai munkát végzek,és ma úgy érzem túlhajtottam magam.Volt egy különösen rossz mozdulatom amitől belenyilallt a...
Beszorult levegő vagy szívprobléma?
Tisztelt Doktornő! Gyakran, havonta többször is érzek szorító fájdalmat a mellkasomban, föleg fekvő helyzetben, ami pár lépéstől, mély...
Infarktus?
Szép napot, 20éve inzulinos szövődmény mentes vagyok.2honapja a párom ügyeletre vitt mert szorított a mellkasom.elött kb egy évvel kardioéogián...