Sportolás (Konditerem) következtében történő bal borda alatti fájdalom

Kedves Dr.nő! Következő panaszom lenne 2019.04.20.án sportolás következtében (lábnap) következtében a lábtoló gépet használva comb és has érintkezése közben egy roppanást éreztem a bal bordám környékén. azóta el telt 4 nap és fáj még az a bizonyos pont (alsó borda alatt körül) megnyomva fáj, jobbra balra dőlve fáj enyhén köhögésnél fáj.kékes zöld foltok nincsenek. Álló munkám van egész nap nem veszem észre.csak fekvésnél és kelésnél. Két okra gyanakodok nagyon meghúztam magam, vagy a lépem sérült?lépem nem tud nyomástól sérülni vagy igen? Pihentetéssel és fájdalom csillapítóval helyre jön? köszönöm segitségét

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza a hirtelen bordafájdalom témában

Kedves Kérdező! Ki kellene zárni bordarepedést a panasz hátterében, bár speciális teendőt ez nem szokott igényelni, de 33 évesen ez mindenképpen probléma, az okát meg kell keresni. Lép sérülés esetén súlyos állapot szokott kialakulni, ezt nem tartom valószínűnek. Javaslom,hogy keresse fel a háziorvost borda rtg beutalóért. Jobbulást kívánok! Üdvözlettel: Dr Molnár Dóra

Kérdés: 2019. április 25., 09:35; Megválaszolva: 2019. április 26., 07:33
Kérdések és válaszok: Fájdalom
Csípőfájdalom 2 hónapja
Üdvözlöm! Lassan 2 hónapja főként éjszaka és reggel, amíg elindulok nagyon fáj a jobb oldali csípőm mögötti rész. Olykor már sírhatnékom van...
Fokozódó váll- és kézfájdalom...
Tisztelt Szakértő Orvos! Édesapám nevében szeretnék kérdést feltenni, ugyanis hónapok óta tartó, fokozódó fájdalma van, amire ezidáig nem...
Mellkasi fájdalom
Jó Napot Kívánok! Mostanába egyre sűrűbben előforduló mellkasi fájfalom,ami spontán jelentkezik bármilyen nagy erőkifejtés nélkül is és aminek...
Szív szúrás, fájdalom
Tisztelt Doktornő! Pont a járványhelyzet előtt diagnosztizálta a háziorvosom a magas vérnyomást és gyógyszert is kaptam rá és a magas pulzusomra...
Kulcscsont fájdalom érintésre
Tisztelt Doktornő! Az utóbbi időben észrevettem, hogy a szegycsontomnál és annak környékén érintésre kissé fájdalmas, illetve ha kissé...