Kirakatbetegség?

Tisztelt WebDoktor! A jobb csípő és comb tájékán, hátul már rövid gyaloglás után éles, szúró fájdalom alakul ki, mely kb. fél-egy perces állás után elmúlik - azonban addig gyakorlatilag mozgásképtelen leszek. A kialakulás teljesen véletlenszerű, van olyan nap, hogy több órát tudok sétálni megállás nélkül, de van, hogy akár 100 méterenként meg kell állnom. Olvastam a kirakatbetegségről, de ott a lábikrát jelölik meg fájdalompontnak. Másfél éve túlestem egy infarktuson, és beültettek katétert a combartérián keresztül. Ennek köze lehet hozzá? Voltam már reumatológusnál, mindenféle kenőcsöt és tornát felírt, megröntgenezett, de nem segített. Ezért fordulok most Önhöz. Segítségét és válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Rybaltovszki Henrik válasza combfájdalom témában

Kedves Uram, a "kirakatnéző" betegség az alsó végtagok keringési elégtelensége miatt alakul ki, lúáltalában valóban a lábszárizomzatban. Ez amit elmondott inkább ágyéki gerinc eredetű bajnak tűnik, folytatni kellene a kivizsgálást (CT, MR) , vannak szájon át szedhető gyógyszerek is (non-steroid gyulladáscsökkentők, izomlazítók) amik csökkenthetik a panaszait.

Tisztelettel: Rybaltovszki Henrik

Kérdés: 2012. augusztus 27., 17:31; Megválaszolva: 2012. szeptember 02., 20:23
Kérdések és válaszok: Fájdalom
Köldök váladék
Kedves Dr! Múlt hét szerdán emeltem egy nagyobb súlyt ekkor egy erős szúró fájdalmat éreztem a köldökömnél. További napokban is tapasztaltam a...
Feszítő nyak
Tisztelt Doktornő / Doktor Úr! Panaszom 5 napja kezdődött egy éjszakai ébredést követően, furcsa feszítő, nyomó érzést kezdtem érezni a...
Gyógyszerek kombinációja
Mell környéki fájdalom 2 hónapja
Üdv! 28 éves, vékony testalkatú férfi vagyok, az alábbi problémával: Kb. 2-3 hónapja folyamatos, de tényleg folyamatos tompán nyomó bal oldali...