• Belek mozgása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T Doktor Nő/Úr! Étkezések után, de főleg lefekvést követően olyan érzésem van mintha elkezdenének mozogni a beleim, korgó morgó hangokat hallatva. A gasztroenterológus, illetve a hasi ultrahang kóros elváltozást nem talált, Irritábilis bél szindróma az orvos szerint nem tapasztalható.. Azóta (kb. 2 hete) szedek Pro6 vitamint de javulást nem tapasztalható. Széklet, vizelet, étvágy normális. Mi lehet ez? köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a emésztőszervi betegség témában

        Tisztelt Kérdező! A beleink folyamatosan mozognak, ezt különösen a vékonybeleknél jól lehet érezni és hallani is. Ez természetes jelenség. A táplálék előrehaladása így biztosított a gyomor-bél rendszerben. A fokozott gázképződés miatt lehet esetleg kifejezettebb, ezért kerülje a puffasztó ételeket, egyszerű szénhidrátot és szénsavas italokat.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. szeptember 27., 18:42; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 08:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: