• Salvus víz, probiotikum

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő/úr! Kérdésem az lenne mennyi ideig lehet szedni probiotikumot? Én nem kezetem el mindjárt antibiotikum és fájdalom csillapítók után és nem voltam jól nem volt étvágyam se! Most szedem 4 napja. A másik pedig iszok Salvus vizet is meddig lehet inni? Lehet mindíg szedni probiotikumot és inni Salvus vizet? Előre is köszönöm a választ!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a emésztőszervi betegség témában

        Kedves Kérdező! Panaszoktól függ, hogy meddig javasoljuk a probiotikumot, egy hétig próbálja meg, ha nem rendeződnek panaszai, akkor kúraszerűen szedheti még néhány hétig, a Salvus vizet pedig ihatja folyamatosan, rendszeresen is.


        Kérdés: 2011. szeptember 16., 10:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 09:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: