• emésztési panaszok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! PCO szindrómám van, Merckformin 500-ast szedek 7 hónapja. (Korabban Meforalt szedtem, de az állandó hasmenés miatt váltott a kezelőorvosom). A menstruációm beállt a Merckforminnal, rendszeres. Viszont a második hónapban vettem észre, hogy a székletemben viszonylag gyakran kúp alakú és színű emészthetetlen darabok vannak, ezek ürülését gyakran hasmenés is kíséri. Lehet ez a gyógyszertől? Esetleg a diétától, amit elég szigorúan tartok? Válaszát köszönöm

        Dr. Szigeti Nóra válasza a Emésztési panasz témában

        Kedves Kérdező! Látatlanban nehéz megmondani, hogy mik lehet a kúp alakú emésztetlen darabok a székletben, de elképzelhető, hogy a gyógyszerből származnak, minthahogy a hasmenés is lehet a gyógyszertől, persze számos egyéb tényező sem zárható ki (fertőzés, gyomor-bélrendszeri probléma stb.).


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2011. szeptember 23., 10:05; Megválaszolva: 2011. szeptember 24., 15:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: