• Nagyon világos széklet, hasfájás, a hányás, hasmenés után egy héttel...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Plósz János Doktor Úr! Köszönöm a válaszát. Kezdtem enni, nagyon lassan, még diétázom és ma elkezdett kivilágosodni a székletem, fájni a hasam egy vonalban a köldökömmel jobbra és balra és felpüffedtem. Kb 8 X volt nagyon halvány székletem. Előzmények: Valami széklet vizsgálat a nyár elején volt, az rendes volt, helikobaktert találtak gyógyszereztek, 6 hét után ismételt en ugyanazt és gyógyszereztek, de nem mentem vissza hogy negativ lett-e végre. A helyre jött hasmenés után, Na 129, Kálium 3,8, Klorid 90, és pont helyre jöttem és ettem de nagyon diétást és ma következett a majdnem fehér, széklet. Hova menjek? Egy gasztroenterologushoz egy hónap múlva, hasi ultrahanra október 6-ára kaptam időpontot....Tisztelettel és köszönettel várom újabb válaszát: Szabóné Babi

        Dr. Plósz János válasza a emésztőszervi betegség témában

        A világos (fehéres) széklet epeuti elzáródásra utal, ha nem csak egyszeri, hanem tartós eltérés. Lehet, hogy au Ön esetében ez még csak a diéta eredménye. Javaslom, óvatosan bővítse a diétát, használjon pre- és probiotikumot (Progastro825, Protexin). Ha a panasz nem szűnik 1-2 napon belül, mindenképpen sürgős hasi UH és labor javasolt.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 29., 00:13; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 12:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés