• Proktológia végbél-repedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor ur. 33 éves férfi vagyok. régóta szenvedek végbélrepedés problémmámal. járok rendszeresen orvoshz. de nem javul az állapotom. tapintható a repedés a végbélnyilás után kb 8 mm és ki van dudorodva. hiába kenem végbélkenőcsel (Doloproct) és kupot is használok de a gyógyulni nem akkar. kb 4 honapja van ujra és a mai napig is van. ugy érzem hiába járok az orvoshoz vissza ,feleslegesnek érzem. nem érzem hogy tájékoztattna engem eléggé. változtattam az étrendemen több gyümölcs és zöldség. hig a székletem is. két hetente fordul elő vérzés ujra és ujra. ilyenkor már majdnem feladom hogy ennit kell szenvednem. a vérzéssel amugy féjdalom nem társul. szeretnék valami tanácsot kapni hogy erőt tudjak meriteni a gyógyulás felé. köszönettel:zümi szeged

        Dr. Bánfalvy Péter válasza a végbélrepedés témában

        Kedves Zümi! Az Ön által használt kezelés szerintem csak igen speciális esetben gyógyítja véglegesen a végbélrepedést. Csak javasolni tudom, hogy keressen fel más szakembert, mert már maga sem bízik a gyógyulásban, váltani kell.


        Dr. Bánfalvy Péter
        proktológus

        Dr. Bánfalvy Péter
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 12., 20:24; Megválaszolva: 2011. március 21., 11:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés