Zsírmáj-Máriatövis

Tisztelt Doktor ur! Edesanyamnal ket evvel ezelott rutin uh-on nem alkoholos zsirmajt allapitottak meg, egy evvel ezeletti uh-on pedig mar kicsit megnagyobbodott zsirmajat. Laborleleteiben elvaltozas nincs, testzsir % viszont 37%, has terfogata 110 cm volt. Szakvizsgalaton jart, ott nem javasoltak semmit csak hogy fogyon le. 5 honap alatt mar 10 kg fogyott, de csak fajdogal neki jobb oldalon a majanal idokozonkent. Most szeretnem, hogyha szedni egy mariatovis keszitmenyt Legalon 140 mg, de nem nagyon meri elkezdeni. Szeretnek erdeklodni, hogy szedhet-e o mariatovis keszitemenyt a zsirmajra es nem lesz e mellekhatasa? Valamint milyen dozisban? Mennyi ideig ajanlott? Valaszat elore is koszonom!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza zsírmáj témában

Tisztelt Kérdező!

Nyugodtan szedheti az életmódváltás mellett. A jelentős túlsuly további csökkenése után lesz várható, hogy általános állapota sokat javuljon. Alkalmazzon probiotikus kúrát is. A máriatövis készítményt több hetes kúraszerűen szedje.

Kérdés: 2011. február 09., 13:19; Megválaszolva: 2011. február 12., 14:36
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Hasi fájdalom
Üdvözlöm! Két témában kérném a segítségét. 1,5 hetes laborvizsgálat (kis rutin) során ezek az értékek emelkedettek: total bilirubin 23,5...
lelet ellenőrzés
Tisztelt Dr. Nő/Úr! Kérdésem a következő lenne. 1 éve pánikbetegséggel diagnosztizáltak. Mivel fizikai tüneteim voltak, különböző...
Diffúz májlaesio norm májfuncióval
T. CÍM! 35 éves ffi vagy. Nem vagyok kövér, káros szenvedély sincs. Ismert kezelt, hypertonia. Rutin hasi uh-n egy mondat szerepel, ami aggaszt. A...
Mit jelent a hepatomegalia kezdődő...
Tisztelt Doktornő! Magas májfunkciós értékek (GOT: 59, GPT: 163, Gamma GT: 155) miatt elmentem egy hasi ultrahangra ahol a többi szerv rendben van a...
Metadoxil szedése zsírmájra
Tisztelt szakértő Doktor! 38 éves férfi vagyok. A májammal kb 2007-óta gond van, azóta emelkedett mérsékelten a GPT értékem. Ezen kívül a...