Hányinger

A következő gyógyszereket szedem: Cynt, Aprovel, Letrox, Cipralex és Nebilet.Szerintem valamelyiknek a mellékhatása:nagyon erős hányinger. Melyik elhagyásával teszek a legkevesebb kárt magamban? A Letrox pajmirigy eltávolítás, a Nebilet, Cynt és az Aprovel magas vérnyomás, a Cipralex pánikbetegség miatt kell. Mit tegyek, hogy a hányingerem elmúljon? Sokféle gyógyszeret kipróbáltam már az alapbetegségekre, de a hányinger mindig visszajön. Az orvosok szerint egyiket sem szabad elhagynom. Mit tegyek?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a hányinger témában

Kedves Kérdező!

Én sam javaslom, hogy bármelyiket elhagyja, esetleg meg lehet próbálkozni a gógyszerek helyettesítésével a későbbiekben, egyenkénti próbálhatással, ha a kezelőorvos beleegyezik.

Először a táplálkozás áttekintését javaslom, ehhez az szükséges, hogy táplálkozási naplót vezet, és ezt átbeszélik háziorvosával, talán ebből kiderül valami.

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2010. február 03., 09:18; Megválaszolva: 2010. február 03., 09:18
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Érdeklődés
Bélrendszeri probléma
Gastroenterológiai szövettani lelet
Mit jelent ez a lelet?
Jobb oldali hasi fájdalom és...