• Miért kevés a székletem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tőbb napja alig van székletem(minden nap van).az étvágyammal nincsen baj.ha eszek utánna hangosan morog a hasam.refluxos vagyok de eddig még nem volt ilyen bajom.Kaja után puffadt a hasam.

        WEBBeteg szakértő válasza a székrekedés témában

        Kedves Kérdező!

        Részletesen át kellene nézni az étrendjét ahhoz, hogy pontosan meg tudjuk mondani, hogy hol a hiba. Amire érdemes odafigyelnie, az a bő folyadékfogyasztás, rendszeres probiotikumfogyasztás, lehetőleg a péksüteményeket kerülje, fogyasszon bőven rostot és rendszeresen mozogjon. Az egyszerű szénhidrátokat szintén javasolt kerülnie.


        Kérdés: 2010-01-31 21:24:46; Megválaszolva: 2010. január 31., 21:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.