Reggeli hányás

Kedves Doktornő!

Néhány hónapja minden reggel az első korty kávé lenyelését követően hánynom kell. Pontosabban csak öklendezek, mert üres a gyomrom, tehát nem jön fel semmi. Ez csupán néhány percig tart, aztán megszűnik és utána már tudok inni a kávéból is. Nem tudom, mi lehet az oka, talán az epém tiltakozik ilyen formában? Nagyon rég óta éhgyomorra iszom a kávét, de eddig nem volt ilyen problémám. Nem szeretnék a napi egy kávémról lemondani. Mit tehetnék, hogy ez a tünet megszűnjön?

Várom szíves válaszát.

Üdvözlettel.

Dr. Plósz János válasza reggeli kávé témában

Kedves Kérdező! Panaszait okozhatja epés probléma, melyet hasi ultrahang során lehet diagnosztizálni. Javaslom, reggelizzen minden nap és ezt követően fogyassza el a kávéját. Ezzel nagy valószínűséggel megszűnnek panaszai.    Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2009. július 21.

Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések

Merckformin XR okozta állandósult...
Furcsa hasfájás mitől lehet?
Mikrobiom vizsgálat, hiányzó...
Gyomorpuffadás-szédülés összefügghet e?
Puffadástól szédülés, ritmuszavar
Gyomorpanaszok antibiotikum kúra után
Tisztelt Doktor Úr! 42 éves vagyok. Panaszaim augusztusban kezdődtek egy indokolatlan egy hetes fromilid antibiotikumos kezelés után. Előtte a gyomrom...