Alhasi nyilallás, szurkálás

28 éves nő vagyok. Fél éve hasizomgyakorlatok közben egyszer csak jobb oldali alhasi fájdalmat éreztem. Ezt inkább szúrkálásnak vagy nyílallásnak mondanám. Előtte soha nem éreztem ilyet. Voltam hasi ultrahangon, ahol mindent rendben találtak, de mégsem hagy nyugodni az érzés. Nem folyamatos, nem is fáj, de néha érzem. Ezért ismét elmentem az orvoshoz, aki megvizsgált, de nem talált semmi kórosat. Gyulladás csökkentőt írt fel, de azóta is néha szurkál jobb oldalon az alhasamnál. Más tünetem nincs. 10 éve volt vakbélműtétem és a szurkálást a műtét helyénél érzem vagy ott körül. Mitől lehet ez?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza alhasi fájdalom témában

Kedves Kérdező!

Nagyon kevés annak a valószínűsége, hogy a panaszai összefüggésben állnának a korábbi műtétjével. Valószínű, hogy a táplálkozásra vezethető vissza a panaszok oka. Javaslom, hogy vezessen táplálkozási-tüneti naplót, amelybe feljegyzi az elfogyasztott ételeket és azt, hogy mikor jelentkezett panasz és milyen intanzitású volt, talán így fény derül arra, hogy pontosan mi váltotta ki a tünetet.

Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész

Kérdés: 2009. május 29., 13:26; Megválaszolva: 2011. október 04., 11:09
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Fájdalom a jobb felhasban
Savcsökkentő szedése
Székletürítési problémák...
Epekő bontás
Baba gyógyszer mellett