• Controloc és más készítmények

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.Plósz János Doktor Úr! Köszönöm szépen a segítségét! Az Alusulint elhagyom és az Aloe Vera gélt is. Marad a Controloc 40mg 1 szem naponta (bevallom este szedem, mert ha reggel szedtem égést éreztem éjjel, szedhetem este is ugye? )mellette a probiotikumot is szedem és a homeopátiás készítményeket kipróbálom (savcsökkentésre és puffadásra). Ezek mellett ajánlja Ön még a Salvus víz fogyasztását, vagy már sok lenne együtt? Rennie-t Ön szerint szedjek a Controloc mellé direkt savkötőnek? Ajánla Ön szedni? Napi 2-3 Rennie-re gondoltam a Controloc mellé. Előre is köszönöm a segítségét! Tisztelettel: Anita

        WEBBeteg szakértő válasza a controloc témában

        Kedves Anita!

        A Controloc mehet este, de a bevétel körül (előtte vagy utána) javasolt étkezni, mert  a gyógyszer csak az aktív savtermelő sejteket gátolja. A probiotikumot és a Salvus vizet is kúraszerűen célszerű alkalmazni ( pl. havonta-kéthavonta egy hétig). A Rennie alkamazható a Controloc mellett, de csak konkrét panasz esetén érdemes bevenni.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        Dr. Plósz János, gasztroenterológus
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-06 16:47:06; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 12:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: