Állandó hányinger!

Tiszteletem!

Szeretnék tanácsot kérni mi lehet a baj vagy hogy mit tegyek? Hova kérjek beutalót ha kellene? 28éves Nő vagyok (pánikbeteg, sajnos még) és nem tudom ennek köszönhető-e, bár nem volt sosem jellemző effajta tünetre, hogy sokszor van hányingerem! Ha van akkor egész nap eltart: (Volt nem rég egy olyan hét amikor egyfolytában az volt. Aztán elmúlt és most megint előjött.Szerencsére odáig nem jutok hogy ki kelljen rohannom a mosdóba, csak az érzés a gyomromban.Sokszor van puffadás érzésem is, akkor Espuisan gyöngyöt szedek be, egyet.És van hogy székelésnés egyszer hasmenésesebb vagy máskor alig tudok valamit produkálni.Pár hónapja volt labor vizsgálat vér+vizelet de nem találtak emmi elváltozást. Máskor is volt már hogy kimaradt egy hónapot a menzeszem, de most pl.egy napig volt de ugyan úgy fájt a hasan továbbra is a héten. Amit talán elsőnek kellett volna irnom, nem várok babát! Kérem segitsen mert olyan rossz igy! Köszönettel: FioreA.

 

 

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza hányinger témában

Kedves Kérdező!

Állandó hányingerét okozhatja a pánikbetegség (illetve a pánikbetegséget kiváltó tényezők) . A feszültség és a stressz gyakran okoz irritabilis bél szindrómát (hasi fájdalom, puffadás, székletminőség változása) . Emelett nőgyógyászati probléma is állhat a háttérben (a menstruáció elmaradása, váltakozása erre utalhat) . Javaslom, próbáljon gyömbér-kivonatot használni a hányinger ellen, keresse fel nőgyógyászát és étkezzen gyakran, nyugodtan, rendszeresen.Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Kérdés: 2009. május 10., 22:18; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 11:16
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok
Pfizer vakcina akut gyomorhurutra...