Covid lelet

Tisztelt Doktornő! 10.02 -re Tegnap reggelre covidos lettem (első covid) . Fáj minden tagom, a hátam és a mellkasom is, így bementem a Bp. László kórház covid ambulanciára. Lázas vagyok, hányingerem van. Tartós szedésre algopirint javasoltak 3x1, panadollal váltva. A vérképem reggel 10 órakor éhgyomorra készült. Pénteken fejeztem be egy augmentin kúrát (09.30) , mivel szept 22 én a fejemről lipómát műtöttek le, és begyulladt a seb az algopirin hatására nem múlt a fájdalom. A máj érték ezért lehet emelkedett a vérképem, Ön szerint mire utalhat ez? Kérem szíves segítségét a lelet megtekintésében, Ön szerint szükséges bármelyik értékkel foglalkozni, és további vizsgálatra menni? Nyáron a hasi uh-on zsírmájat írtak, azonban egy következő alkalommal nem szerepelt a leleten, rendben volt. A covid alatt tapasztaltam vérnyomás emelkedést, de lement pihenés hatására, azonban a pulzus 90 körül maradt. Köszönöm szépen előre is Tisztelettel

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza magas májenzim témában

Kedves Kérdező!

Labor azért valószínűleg a covid mint vírusfertőzés miatt is lehet rossz. Ezért a legelső hogy gyógyulás után 3-4 héttel labor kontroll, ha kell ultrahang is legyen, ha akkor is rossz a labor. Remélhetőleg nem lesz az.

Kérdés: 2022. október 03., 12:16 ;Megválaszolva: 2022. október 06., 09:04
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Magas májenzim
Tisztlet doktornő.Kérdésem az lenne, hogy több laborvizsgálatot csináltak nálam, és a ggt érték500, 900, 700, 1143, 900, volt. Mindig azt mondták...
Belgyógyászati problémák
Üdv. Diagnózisaim: Reflux betegség,Diótörő szindróma,AMS-szindróma,M Crohn illetve kérdéses Colitis. Előre is bocsánat,hosszú lesz a szöveg....
Milgamma okozhat-e menstruáció...
Jó napot! Segítséget szeretnék kérni. 3 hete szedek Milgammát, napi 3 tablettát kézfájdalomra. Mindig pontosan jött meg a menstruációm, ebben a...
érzészavar
Nagy mennyiségű széklet
Tisztelt Doktor Úr! Október végén tüdőgyulladást kaptam, amire Azi Sandoz nevű antibiotikumot írtak fel. Már az első szem bevétele után...