Kell-e aggódnom?

Üdvözlöm Doktor Úr! Egy rövid,de eléggé kellemetlen kérdéssel fordulok Önhöz. Megmondom őszintén,hogy máshol nem is merem ezt megkérdezni. 54 éves férfi vagyok.Az történt,hogy félig már aludtam és mire észbe kaptam,addigra a barátnőm egyik este játékból gyorsan felhelyezett a végbelembe egy kb 10 cm-es fogkefét. (nem a kefés vége volt belül) Rögtön odakaptam és kivettem. Ó jó játéknak tartotta,de én nem. Össze is vesztünk emiatt. Azt szeretném kérdezni,hogy lehet-e ebből valamiféle bajom,kell-e aggódnom bármi miatt a jövőben? Vettem gyógyító kúpot,abból elhasználtam párat. A fogkefe lekerekített volt és nem volt éles. Hasi ultrahangot csináltattam magánrendelésen,de semmiféle elváltozást nem mutatott. Azóta eltelt kb 1 hét. Semmiféle tünetem nincs. Nem fáj semmi sehol és vérzésem sincs. Minden normálisan működik. Köszönöm előre is a válaszát! Üdvözlettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza fogkefe témában

Nem kell aggódnia, ennyi inzultusból nem lesz gond.

Kérdés: 2021. október 27., 09:42; Megválaszolva: 2021. október 27., 19:34
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Mitől lehet véres a székletem?...
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Jelenleg külföldön tartózkodom, és nincs lehetőségem hazamenni kórházi diagnosztikáért, így Önöktől szeretnék...
Túlzott hasi kutymorgás
DAO enzim túl alacsony
Felhasi fájdalom
Proctitis Ulcerosa, végbélrák