Ugye nem Belrak 8

Üdv ismét! Sajnos háziorvosom jelenleg szabadságon van így nem tudom megkerdezni 1-2 dologrol. Az elso: mar normális a székletem de még nem küldtem el a széklettenyésztést mivel gyorsan akartam beszedni a normixot, viszont a normixot par napig meg szedem mig el nem fogy. Miutan elfogyott érdemes lenne még küldenem mintát? Azt tudom hogy mig szedem addig nem szabad elkuldenem. A masik a fajdalmaimmal kapcsolatos. Elofordulhat a belhuruttol derekfajas/here/ágyéki fajdalom is az alhasi mellett? Napközben változó de éjszaka folyamatos.... Urologushoz csak kesobb tudok menni de az ejszakaim rettento rosszak igy. Szorongok nagyon. Elofordul remeges is. Ez ennyire ki tud sugarozni? Nagyon köszönöm az eddigi valaszokat is!

Dr. Plósz János válasza alhasi fájdalom témában

Ha a széklet már rendeződött, nincs értelme tenyésztéses vizsgálatnak. A genitáliák irányába való kisugárzás nem jellemző a hasi panaszokra, mindenképp vagy urológiai irányba gondolkodnék vagy kezdődő hasfali sérvet keresnék.

Kérdés: 2021. szeptember 07., 19:58; Megválaszolva: 2021. szeptember 07., 20:16
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Hasi fájdalom, diszkonfort érzés
Tisztelt Doktor Úr, 2021.decemberben kezdődtek az alhasi tüneteim, erős bélmozgás, émelygés, gyomor és mindkét oldali hasi fájdalom....
Bélprobléma?
Mik okozhat még ilyen panaszokat?
Tisztelt doktor Úr! 36 éves nő vagyok, több hónapja már alhasi panaszaim vannak. Konkrétan a köldök alatt, végig. Számtalan vizsgálat volt már....
Ugye nem Belrak 10
Tisztelt Doktorúr! Nagyon köszönöm a biztatást és a tanácsokat! Voltam urológusnál. Kiderült hogy panaszaim mögött krónikus prosztata gyulladás...
Ugye nem Belrak 9
Köszönöm a gyors választ! Es az nem lehetseges hogy a valoszinuleg belhurutrol esetleg tivabb haladjon lefele a gyulladas? Most utananeztem es elegge...