Savas böfögés

Kedves Doktor Úr! Szeretném ha segítene...????Szerencsére nem fáj semmim,ultrahang eredményem teljesen negatív.Ennek ellenére van egy állandó böfögésem ami borzasztó kellemetlen.Szettem most 1 dob.motilium 10mg,de nem jobb,gyógyteát is próbáltam de semmi javulás,ventert is próbáltam. Epekőre 2017 be Enyedi Attila műtöt... Mit javasol Doktor Úr ?Mit lehetne erre szedni ,vagy milyen megoldás van? Üdvözlöm Molnár Karola (Sárospatak)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza a böfögés témában

A túlzott böfögés oka egyértelműen a fokozott levegőnyelés lehet. Erre sajnos gyógyszer nincs, javulás az életmódi változtatásoktól várható: gyakori, rendszeres, nyugodt, kis étkezések tartása, lassú evés-ivás-beszéd, az un. "üres" nyelések kerülése. Ha az orrlégzése nehezített, az is fokozhatja a levegőnyelést.

Kérdés: 2020. december 21., 11:16; Megválaszolva: 2020. december 21., 14:58
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Sörélesztő intolarencia
Műtét utáni hasmenés
Szülés utáni székelési probléma
Emésztési zavar
Vastagbélrák mennyire...