• Több mint egy hónapja tartó hányinger

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm. 26 éves lány vagyok, már több mint egy hónapja minden nap hányingerem van, illetve gyakori fáradtságérzetem. Jól alszom éjjel viszont nappal állandóan álmos vagyok. Próbálok egészségesen étkezni, de így is hányingerem van. Terhesség 100%-ban kizárt. Mi állhat emögött? Érdemes felkeresni szakembert? Kell félnem, lehet valami komoly?

        Dr. Plósz János válasza a hányinger témában

        Érdemes megpróbálkozni életmódbeli változtatással: gyakori, nyugodt, kis étkezések, rendszeres intenzív testmozgás. Ha nem szűnik a panasz, mindenképp érdemes tovább vizsgálódni (Helicobacter fertőzés, gyomorürülési zavar, gyomor-bélhurut). Ha társuló tünet nincs (fogyás, hányás, vérzés, éjszakai ágynyugalmat megzavaró panasz), akkor a kivizsgálás nem olyan sürgős.


        Kérdés: 2020. május 08., 18:13; Megválaszolva: 2020. május 10., 14:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Mi vezethet alvászavarhoz?
        Az alvásra a szervezetnek az evésnél is nagyobb szüksége van.
        COVID-19 kisokos