• Gyógyszer váltás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Szeretnék érdeklődni,hogy a napi 1 Emozul 40 mg helyett szedhetnék e quamatel 40 mg 2x1 et? Az Emozult lassan 1 hónapja szedem,de a mellékhatást egyre nehezebben viselem (aluszékonyság,szédelgés) Amnézis: A gyomorban HP neg. Reaktiv chr.atrophias gastritis,focalis intest.metapl.mellett. És ha igen,meddig lenne célszerü szednem? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Plósz János válasza a PPI elhagyás témában

        Minden további nélkül megpróbálható a váltás, de Quamatel-ből 2x20mg vagy este 40mg a javasolt dózis. Ezt érdemes pár hónapig használni, majd fokozatosan ezt is elhagyni, a szedését panasz-vezérelt jellegűvé tenni.


        Kérdés: 2020. március 03., 15:32; Megválaszolva: 2020. március 04., 17:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A hurutos köhögés
        COVID-19 kisokos