• Beszéd közben fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Beszéd közben már lassan fél éve folyamatos nyomást érzek. A füll-orr-gégész orvos nem talált semmi eltérést,viszont endoszkopikus vizsgálat során megállapí­tották ,hogy refluxbeteg vagyok. Bár felmaródás nem látható ,azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz,hogy a reflux kiválthat e ilyen tünetet? Illetve ezen kíívül Ön szerint mi okozhatja a fájdalmat? Előre is köszönöm válaszát.

        Dr. Plósz János válasza a nyomásérzés témában

        Nem találkoztam még reflux okozta, beszéd közben jelentkező nyomásérzéssel. Végiggondolva sokkal inkább fül-orr-gégészeti eredetűnek gondolnám, mert a reflux nem függ attól, hogy épp beszél vagy nem, az panaszt okozna folyamatosan.


        Kérdés: 2020. január 21., 15:54; Megválaszolva: 2020. január 31., 12:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: