• Gyomorfájdalom/hányás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/úr! Olyan promlémám van, hogy az elmúlt 2 hétben kimentem külföldre dolgozni, és mivel nem volt jó a közérzetem, egyedül éreztem magam, stresszeltem folyomatosan, így ki alakult nállam evés utáni gyomorfájdalom, hányás. Ez 2-3napig volt így, aztán már napközbe evés után csak a gyomrom fájt, viszont minden hajbalban 3-4 óra környékén felkeltem hányni. Volt olyan is hogy mivel üres volt a gyomrom, így nem jött semmi de ingerelt, erőlködtem és ilyen nyálkaszerűség jött csak, láttam benne egy nagyon kicsi vért is! Haza jöttem, és az 1. Napon enyhült a panaszom. 2. Naptól már semmi bajom nem volt. Most megint stresszes időszakot élek át, és ugyan úgy evés után jelentkezik a gyomorfájás, viszont nem hányok. Mi állhat a háttérben?

        Dr. Plósz János válasza a gyomorfájdalom témában

        A panaszt a stressz okozta gyomorhurut válthatja ki. Érdemes lenne a stresszt megfelelően feldolgozni (jóga, sport, relaxatio), enni gyakran, rendszeresen, egyszerre keveset, valamint panaszvezérelten megpróbálható bevonószerek használata (Gaviscon, Venter)


        Kérdés: 2019. február 04., 10:56; Megválaszolva: 2019. február 09., 17:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: