Hirdetés
      • Inerta szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr! Kezelhetetlennek tűnő rosaceában szenvedek évek óta. Gyulladt göbök jelennek meg az arcomon.Bőrgyógyászati rendelésen INERTA 20mg lágy kapszulát írtak fel heti 2 alkalommal 1 szemet. Féltem ettől a gyógyszertől, mert sok rosszat olvastam a betegtájékoztatóban. Pld. nagymértékben felelős a vastagbél vérzés kialakulásáért. Nagyon nehezen vettem rá magam a gyógyszer szedésére, de nagyobb volt a vágy, hogy megszabaduljak az arcomat csúfító göböktől. Elkezdtem szedni a gyógyszert, a bevételt kővető harmadik napon nyálkás, hígabb székletem lett. Sajnos nyálkás hígabb székletem többször is volt már. Diverticulitisem és laktóz érzékenységem van. A körzeti orvosom szerint ezektől is lehetnek ezek a tüneteim. 2013-ban voltam tükrözésen. A bőrgyógyászom szerint még ne adjam fel az Inerta szedését. (1szemet vettem be) Ma nem volt nyálkás a székletem, de egy kicsit hígabb. Most kellene az Inertát újból bevenni. a bőrgyógyász tudom, hogy jót akar, de szeretném az Ön véleményét, mint gasztróenterológus megkérdezni. Nagyon köszönöm.

        Dr. Plósz János válasza a Inerta témában

        Nyugodtan vegye be, csak krónikus bélgyulladás esetén fokozza a vérzés esélyét, diverticulosisban nem.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. november 20., 13:05; Megválaszolva: 2018. november 21., 14:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: