Étvágytalanság, de mitől?

Kedves Doktornő/Doktor Úr! Hetek óta étvágytalanságot tapasztalok magamnál. Sokszor már az étel láttán elkap a hányinger. Naponta egy szendvicset eszek körülbelül, de még ezt sem kívánom. Mikor "jobban" belakok van, hogy elkezd görcsölni a gyomrom, majd hasmenésem van. Nem tudom hova tenni a dolgot, mert elég jó evő voltam. De olvastam már az internet elég sok mindent. Többek között a gyomorrákot is mint kiváltó tényezőt az étvágytalanság mellet. Fogamzásgátlót is szedtem 2 hónapig nem tudom az mennyire befolyásolhatja ezt a dolgot és állandó gyógyszerként Cetirizint szedek az allergiámra. Nem tudom, hogy esetleg a gyógyszerek állhatnak-e a háttérben. Fogyni nem fogytam jelentősen, 1-2 kg ugrál le és fel. Többek között az étrendem sem valami változatos nem eszek zöldségeket sem gyümölcsöt. Nem tudom tudna-e valami tanácsot adni nekem. Elnézést kérek a hosszú levelem miatt csak félek nagyon. Nem szeretnék ilyen fiatalon (20 évesen) rákos lenni. Megértését és válaszát köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza a étvágytalanság témában

Kedves Kérdező! Nem a daganatos megbetegedés a legvalószínűbb ilyen életkorban. A hetek óta fennálló panaszok miatt forduljon háziorvosához, laborvizsgálatok, hasi UH, esetleg gyomortükrözés (gasztroenterológián) az első lépés a kivizsgálásban.

Kérdés: 2013. május 06., 22:29; Megválaszolva: 2013. május 09., 13:29
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Vélemény kérés
sovány vagyok hizni szeretnék
Veres nyálka szellenteskor
Sörélesztő intolarencia
Műtét utáni hasmenés