További kezelés?

Tisztelt Doktor Úr! A gyomortükrözésem eredménye alapján kérném válaszát, hogy milyen további vizsgálatra, kezelésre lenne szükségem ahhoz, hogy a gyomorfájásom elmúljon, mert sajnos a szedett controloctól nem múlik. Mikroszkópos leírás: Mérsékelten papillázott antralis gyomornyálkahártya részletek láthatók.Helyenként a csöves mirigyek nyaki regiojában fuveolaris hámtúltengés azonosítható. A tunika propriában diffuzan mérsékelt vegyes lobos beszűrődés keletkezett és a lobsejtek közül a granulocyták közepes mértékben a hámsejtek közé is beterjednek.Diagnózis: Gastritis chronica/interstitialis/mediocris gradus közepes foku aktivitással: Helicobakter negatív.Köszönettel:

Dr. Szigeti Nóra válasza gyomor tükrözés eredménye témában

Kedves Kérdező!

Ha ez a szer nem hatásos, érdemes más típusú ún. prootonpumpagátló vagy ún. H2-receptor blokkoló gyógyszert kipróbálni.

Kérdés: 2013. január 09., 19:28 ;Megválaszolva: 2013. január 12., 22:14
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
jóindulatú daganat
Tisztelt.Doktor ÚR,, v, NŐ A gyomor corpusának területén a nagygörbületi, elülső és hátulsó fali felszinén diff, számos borsnyi, széles alapu...
Narancssárga nyálka
Vitamin elszinezheti a székletet?
Teszt kérdés
Teszt kérdése
Tisztelt Doktor Úr! Az alábbi kérdést küldtem Önnek, melyre ezt a választ adta: sürgetően nem szükséges a vizsgálat, de a családi terheltség...