gyógyszer gasztroentrológia

tisztelt doktor ur, két éve állapitottak meg tükrözéssel gyomorvérzés után reflusz kimaródással, nyombélfekély, herniusw hiáta diagnózist. mivel a háziorvosw bizonytalan kér-dezem, hogy szedhetem-e még a gelbra 10 mggyógyszert, mert azóta gyomorégésem nincs, viszont émelygés, diszkomfort érzés igen.

Dr. Plósz János válasza gyógyszer szedés témában

A Gelbra szedése nyugodtan folytatható, sőt a vérzéssel járó nyombélfekély miatt javaslot is. Az émelygés megelőzésére a gyakori, rendszeres nyugodt, kis étkezések tartása lehet alkalmas, esetleg Domperidon EP szedése próbálható meg.

Kérdés: 2012. december 14., 10:12; Megválaszolva: 2012. december 17., 15:31
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Megváltozott széklet
Üdvözlöm! Kb. Egy hónapja megváltozott a székelésem Általában a reggeli órákban tör rám és teljesen más az állaga mint a...
Mi állhat a nyirokcsomó eltérés...
Emésztési probléma, reflux
Laboratóriumi értékelésben...
Étkezések utáni gyomorsav...