• Frontin

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Frontin tablettával kapcsolatban szeretnék kérdezni. 0, 25 mg-ost szed reggel és este édesanyám. ( 73 éves) Már régóta kb. 10 éve írták fel neki. Nagyon sok rosszat olvastunk hallottunk erről a tablettáról. Az lenne a kérdésem hogy ön szerint hány évig lehet ezt szedni, és ez az adag mennyire káros?

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyógyszer szedés témában

        Tisztelt Kérdező, Egyénileg eltérő, hogy mennyi idő alatt alakul ki a hozzászokás. Ha 10 éve szedi az édesanyja, és még hatékony a gyógyszer, nem kellett emelni az adagját, úgy feltételezhető, hogy addikció még nem alakult ki. Hosszútávú szükséglet esetén érdemes antidepresszánsok adásával próbálkozni. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2019. február 13., 19:44; Megválaszolva: 2019. február 21., 20:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: