Állandó hangos bélmozgás

Tisztelt doktor úr! 31 éves nő vagyok. Az lenne a problémám, h kb 2 hónapja nagyon erősek a bélmozgásaim, főleg este: Elkezd kutyorogni és nagyon hangos, alig tudok aludni: Néha kimegyek wcre, de akkor se múlik el teljesen...Ritkán van hasmenésem is, csak ritkán és akkor is egy nap csak egyszer) szokott fájni a hasam, sőt most 1-2 napja böfögök is: Voltam hasi UH n ott negatív, csak annyit mondtak h erősek a bélmozgásaim...Valamelyik nap reggel ittam egy pohár kakaót na akkor nagyon rosszul lettem: Ön szerint mi lehet a bajom? Végbéltükrözesre semmiképp nem szeretnek menni. Köszönöm

Dr. Szigeti Nóra válasza hangos bélmozgás témában

Kedves Kérdező!

Ha kakaóivás után erősödtek a panaszok, felmerül a laktóz intolerancia lehetősége, de lehet más ok is (pl. ételintolerancia, ételallergia, lisztérzékenység, hasnyálmirigy alulműködés stb.). Forduljon gasztroenterológushoz.

Kérdés: 2012. november 19., 15:02 ;Megválaszolva: 2012. november 20., 22:44
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Gyomorfekély/gyomorrák
Narancssárga nyálka
Vitamin elszinezheti a székletet?
Teszt kérdés
Teszt kérdése
Tisztelt Doktor Úr! Az alábbi kérdést küldtem Önnek, melyre ezt a választ adta: sürgetően nem szükséges a vizsgálat, de a családi terheltség...