• Szúró fájdalom a belekben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 1 hete hagytam abba az antiobiotikum szedését,mert gennyes volt a vizeletem. Sumetrolimot szedtem,de amíg szedtem nagyon fájt a hasam tőle, és azóta enyhébben,de jelen van a fájdalom. Szúró fájdalmat érzek, de a helye változó, csak a bélrendszernél érzem. Más tünetem nincs. Lehet ez Crohn betegség?Ön milyen vizsgálatokat javasol?Vagy Ön szerint mi lehet ez?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Legvalószínűbb a tünetek hátterében az, hogy az antibiotikus szedése miatt felborult a bélflóra egyensúlya, javaslom, hogy alkalmazzon probiotikum-kúrát minimum egy hétig, addig is sok rostot, bő folyadékot fogyasszon! Ha ezután is panaszos, kivizsgálás indokolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 05., 22:06; Megválaszolva: 2011. november 06., 13:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés