Szúró fájdalom a belekben

Tisztelt Doktor Úr! 1 hete hagytam abba az antiobiotikum szedését, mert gennyes volt a vizeletem. Sumetrolimot szedtem, de amíg szedtem nagyon fájt a hasam tőle, és azóta enyhébben, de jelen van a fájdalom. Szúró fájdalmat érzek, de a helye változó, csak a bélrendszernél érzem. Más tünetem nincs. Lehet ez Crohn betegség? Ön milyen vizsgálatokat javasol? Vagy Ön szerint mi lehet ez?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a hasi fájdalom témában

Kedves Kérdező! Legvalószínűbb a tünetek hátterében az, hogy az antibiotikus szedése miatt felborult a bélflóra egyensúlya, javaslom, hogy alkalmazzon probiotikum-kúrát minimum egy hétig, addig is sok rostot, bő folyadékot fogyasszon! Ha ezután is panaszos, kivizsgálás indokolt.

Kérdés: 2011. november 05., 22:06; Megválaszolva: 2011. november 06., 13:06
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Vélemény kérés
sovány vagyok hizni szeretnék
Veres nyálka szellenteskor
Sörélesztő intolarencia
Műtét utáni hasmenés