Könyök törés után nem hajlik a karom és fáj

Az lenne a kérdésem, hogy.December 10én el törött a bal könyököm a diagnózis: orsócsont (radius) proximális végének törése: a gipszet 28 án vették le ama a kérdés.Nem tudom kinyujtani azóta azt a karomat és fáj a könyök hajlattól lefele a felső része a karomnak.Én úgy érzem, hogy az izom fáj.Szeretném tudni, hogy ki fog-e egyebesedni vagyis ki fogom tudni még nyújtani rendesen.Nagyon tartok tőle hogy nem. Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza könyöktörés témában

Vizsgálat és a dokumentációk ismerete nélkül nehéz megfelelő választ adni. Leírása alapján közel 3 hétig rögzítették a könyökét, ilyenkor akár 3 hónapig is eltarthat, míg a könyöke "bejáratódik". ha a törés megfelelő helyzetben gyógyult, és nincs anatómiai akadálya annak, hogy a könyöke mozoghasson, akkor a megfelelő tornáztatással (akár gyógytorna is) elérhető a teljes mozgás!

Kérdés: 2011. január 02., 18:57; Megválaszolva: 2011. január 06., 19:02
Kérdések és válaszok: Elsősegély, sérülések
könyök törés
Kedves Doktor! Ellestem és eltörött a könyököm, a kórházban először azt mondta az orvos hogy, nincs törés, majd megforgatta, és mivel nagyon...
Könyök törésem mikorra fog...
Egy hete tört el a könyököm. A bal radius fejecsén dislocatio nélküli fractura. Mikor tudommajd használni a kezem és a doki azt mondta 3 hét után...
Könyöktörés
November 13-án elestem és a könyököm vége letörött, ezért meg kellett műteni. Hurok és két fém tű fogja össze a csontomat. A gipsz sín 2 hétig...
Könyöktörés
2010 december 10.én elestem és eltört a bal könyökömnél az orsócsont (radius) proximális vége. Az Sztk-ban voltam és ott ezt mondták miután...