• Véraláfutás az arcon: mivel lehet eltüntetni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Feleségm elesés következtében fején , a szemöldökcsont és az ugyanazon oldalon lévő arccsontján sérült. E miatt vérömleny keletkezett,mely másnapr nagyobb lett és lefelé az áll irányába húzodott. Jegeléssel és borogatással kísérleteztem.Venoruton kenőcs hazsnálható a szem közelében a daganat csökkentése érdekében? Ha van más gyógyászati lehetőség kérem tájékoztassank. Tisztelettel :S. Mátyás

        WEBBeteg szakértő válasza a véraláfutás témában

        Tisztelt Kérdező! Természetes jelenség,hogy a véraláfutás- a gravitáció hatására- lefelé terjed. Spontán felszívódik, de akár 2 hétbe is beletelhet míg nyom nélkül eltűnik. A Venoruton nem alkalmas arc és főképp nem a szemkörnyéki bőr kezelésére. Igazából nem létezik olyan krém, amely gyorsítaná a felszívódást, de hidratáló arcápolókat mindenképpen javaslok, mivel a bőr ilyenkor sérülékenyebb, kiszáradásra hajlamosabb.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 01., 18:45; Megválaszolva: 2010. november 05., 16:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Beütöttem 10 nappal ezelött a fejemet a kocsicsomagtartolyâba nagyon fàj mêg most is nem hânytam nem.is szêdültem kettölàtâsom se volt.Fèlek a vèrrögtöl v a vèrömlênytöl.voltam röngenen nem mutatott törêst lehet komolyabb bajom?